Hannes is bedacht door Femke van der Kuijp en Marlies van Iterson. Zij willen met deze ontbijtlijn laten zien dat het leuk en makkelijk is om alledaagse producten zelf te maken.

Hannes verschijnt in een pot gevuld met eerlijke ingrediënten in de juiste verhoudingen. Zo staat het zelfgemaakte ontbijt in een handomdraai op tafel. Het idee achter Hannes is dat jouw favoriete ontbijt eenvoudig en vooraf te maken is, in de avond bijvoorbeeld. Eén pot Hannes is goed voor een week lang ontbijt. Zo zorgt Hannes voor een ontspannen en voedzame start van de dag.

“We zijn gek op ontbijten, maar raakten vaak gefrustreerd tijdens een rondje supermarkt. Een berg suiker in ontbijtgranen, teveel honing in een energiereep, palmolie in hazelnootpasta. Onnodig, vinden wij. Daarom maken we veel zelf, voor onszelf en voor vrienden. En dat bleek een hit. Zo ontstond Hannes: een ontbijt zonder zooi dat je zelf eenvoudig maakt.”

We beloven dat met de ingrediënten niet is gehannest:

  • Zonder zooi, dus geen palmolie, opvulmiddelen of geraffineerde suikers.
  • Gewoon lekker, puur en duurzaam geproduceerd.
  • Van natuurlijke en duurzame oorsprong.
  • Voor eerlijke handel met een transparante keten van boer tot keuken.

Over Food in Concept

Hannes is een merk van Food in Concept, ook wel bekend van de Pineut doe-het-zelf-likeuren. De verschillende merken van Food in Concept kenmerken zich door een verhaal over zelf maken, tradities en oorsprong en monden uit in producten die eerlijk en duurzaam worden geproduceerd. Eigenaren Femke van der Kuijp en Marlies van Iterson hebben een missie: iedereen laten ontdekken dat zelf dingen maken lekker, makkelijk en vooral leuk is.