Terug

Biologische Siciliaanse Tuono amandelen

In de energierepen en granola van Hannes vind je amandelen. En niet zomaar de eerste de beste amandelen. Nee, daar doen we niet aan. Dit zijn amandelen waarmee niet is gehannest. Maak kennis met de biologische Tuono amandelen uit Sicilië, een amandelsoort met een delicate smaak.

En dat vinden niet alleen wij, patisserieën over de hele wereld kiezen het liefst voor deze Siciliaanse soort vanwege hun heerlijke zoete smaak. Zeg maar dag tegen bittere amandelen, ciao Tuono!

Biologisch gecertificeerd familiebedrijf
Een Siciliaans familiebedrijf produceert deze fijne amandelen. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Boeren uit de omgeving brengen de amandelen naar de producent zodat hij ze op kan slaan in de dop. Zo blijven ze lekker vers.

De amandelen worden vervolgens per order gedopt en schoongemaakt. Ze zijn dan klaar om hun reis aan te vangen. Dit werk doet de familie al sinds het begin van de twintigste eeuw. En dat doen ze goed, sinds de jaren negentig hebben ze een biologisch certificaat.

Eindbestemming Hannes
Leverancier IDorganics werkt samen met de Siciliaanse amandelproducent. IDorganics zorgt ervoor dat de amandelen hun eindbestemming bereiken in de potten van Hannes. Op een eerlijke manier, want inkopen doen ze rechtstreeks bij de boer.